Over ons | F.A.Q. | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Over ons

foto pand A.jpgWie is Huisstijldrukkers.nl
Huisstijldrukkers.nl is een handelsnaam van Drukkerij Erhardt BV. Al 75 jaar maken wij met een flexibel team en moderne machines de mooiste producties. U moet dan denken aan huisstijl drukwerk, full colour drukwerk en digitaal drukwerk. Wij noemen ons graag ‘grafische ontzorgers’ en denken met onze klanten mee. Daarom bieden wij onze online diensten via Huisstijldrukers.nl aan met de service van 'de drukker op de hoek'. Bij vragen of advies wordt u dus altijd door deskundig personeel te woord gestaan!

In onze studio controleren wij niet alleen bestanden, maar maken wij ook compleet nieuwe ontwerpen en maken de bestanden klaar voor productie. Wij werken zowel met Apple als Windows zodat wij nagenoeg alle aangeleverde bestanden kunnen verwerken.

De productie kunnen we onderverdelen in ‘digitaal drukken’ en ‘drukken in offset’. Digitaal drukwerk wordt vervaardigd op een machine van OCE. Dit is één van de weinige machines met een Fogra certificering wat de kleurechtheid garandeert. Het grote voordeel is dat wij nagenoeg alle materialen op deze machine kunnen verwerken. Ook personaliseren behoort tot de mogelijkheden.

foto GTO52-2.jpgOp 4 moderne offsetpersen met een papierformaat tot 36 x 52 cm. drukken wij de meest uiteenlopende drukwerken. De meeste huisstijlen drukken wij in zuivere Pantonekleuren omdat dit het beste resultaat geeft en we kunnen zeggen dat dit eigenlijk wel onze specialiteit is. Maar ook full colour drukwerk produceren wij dagelijks… en in een perfecte kwaliteit!

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom drukken wij uitsluitend op papier met het FSC-keurmerk en met plantaardige drukinkten. Verder worden de machines gewassen met plantaardige wasmiddelen en hebben wij de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in duurzame productiemiddelen en processen.

Kortom: Bij ons is uw opdracht in goede handen en wij drukken alles op een duurzame manier in eigen huis. Uiteraard kunnen wij nog veel meer dan het drukken van de items die u vind in onze webshop. Vraag daarvoor eens geheel vrijblijvend een maatofferte aan en maak kennis met onze mogelijkheden.

Winkelwagen
Artikelen:  0

Inhoud bekijken Afrekenen
Uw account


Wachtwoord vergeten?

Nieuwe account aanmaken

Onze voordelen

  • Uitstekende kwaliteit drukwerk
  • Controle bestanden
  • Snelle levertijden
  • Eigen (duurzame) productie
  • Alleen FSC papier
  • Ontwerpservice
  • Ook offertes op maat
Huisstijldrukkers - Drukkerij Eindhoven - Tel: (0499) 490 569
Kwaliteit drukwerk
algemene voorwaarden
privacy verklaring
Drukkerij Nuenen